Ultima actualizare: 12 Septembrie 2014, 14:22
Termeni si conditii de utilizare a continutului produsului NewsChannel.ro
Termeni si conditii de utilizare a site-ului NewsChannel.ro

Daca utilizati produsele si serviciile pe care vi le oferta de site-ul www.newschannel.ro inseamna ca suntenti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

1. Termeni generali

1.1. Site-ul NewsChannel (denumit generic site) este parte a site-urilor Medianet. Accesarea acestui site ori a oricarei pagini sau parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si SC Medianet SRL, proprietarul acestui site. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

1.2. NewsChannel poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

1.3. Utilizarea site-ului presupune acordul dumneavoastra tacit si achiesarea in intregime la Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor NewsChannel.ro.

1.4. NewsChannel poate sa modifice site-ul, il poate suspenda sau poate sa intrerupa, in orice moment si fara sa anunte in prealabil. NewsChannel poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, NewsChannel poate limita accesul la anumite facilitati din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

2. Continutul site-ului NewsChannel.ro

2.1. Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio sau video - numite in continuare continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

2.2. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Este interzisa copierea, stocarea, modificarea ori transferul cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre NewsChannel.

2.3. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al NewsChannel.

2.4. NewsChannel nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

2.5. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site de echipa redactionala sau de oricine altcineva incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate in sectiunea Contact a site-ului.

3. Dreapturi de autor

3.1. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

3.2. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.newschannel.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

3.3. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web in special sau organizatii media in general poate fi facuta numai in acord cu termenii recomandati de catre Clubul Roman de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de 'revista a presei' sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor".

Sursa www.newschannel.ro va fi citata in primul paragraf al materialului preluat. De asemenea, la sfarsitul ultimului paragraf al materialului se va preciza formula "Integral pe NewsChannel.ro", cu link catre site.

3.4. NewsChannel, logo-ul NewsChannel si www.newschannel.ro sunt proprietatea SC Medianet SRL. Acestea nu pot fi utilizate fara acordul scris al SC Medianet SRL.

4. Responsabilitati

4.1. NewsChannel.ro si/sau SC Medianet SRL nu se identifica in mod necesar si nu isi asuma raspunderea pentru opiniile si viziunile exprimate in materialele colaboratorilor si/sau in comentariile utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu publica, de a sterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natura la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale carui idei sunt complet in afara conceptului general al siteului.

4.2. NewsChannel.ro nu isi asuma si nu se identifica in mod necesar cu ideile exprimate in articolele publicate. Acestea sunt in intregime responsabilitatea autorilor. Ne rezervam dreptul de a nu publica orice material sau comentariu care nu se inscrie in standardele si profilul publicatiei NewsChannel.ro.

5. Transmiterea de informatii catre NewsChannel.ro

5.1. Prin transmiterea de informatii catre NewsChannel se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri video sau inregistrari audio.

5.2. Transmiterea de informatii catre NewsChannel echivaleaza cu acceptul acordat NewsChannel ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

5.3. Totodata, prin transmiterea de informatii catre NewsChannel, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea NewsChannel si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. NewsChannel nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii.

5.4. NewsChannel nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. NewsChannel nu se asociaza cu mesajele cu caracter discriminator, rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunile destinate utilizatorilor site-ului.

6. Optiunile de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona daca nu mai doresc sa primeasca un mesaj electronic de la www.newschannel.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare prezent in fiecare newsletter trimis publicului abonat.

7. Securitate

NewsChannel.ro adopta masuri de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate. Formularele de abonare la newsletter-ul www.newschannel.ro necesita introducerea unor date personale care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

9. Precizari finale

NewsChannel isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Editoriale NewsChannel
Este timpul pentru o schimbare de leadership Este timpul pentru o schimbare de leadership
Mediul de afaceri trece printr-o schimba...
detalii
Cinci motive  ca sa investesti in marketing pe timp de criza Cinci motive ca sa investesti in marketing pe timp de criza
Contextul actual este destul de dificil ...
detalii
Calendar de afaceri
14 Decembrie
Curs valutar
1 EUR
4.6540
increstere RON
1 USD
4.1197
increstere RON
1 GBP
5.1867
increstere RON
1 CHF
4.1341
increstere RON
100 JPY
3.6288
increstere RON
Convertor valutar
Convertor valutar

Sondaj

Care este cea mai buna masura pe care Guvernul ar fi trebuit s-o aplice pentru a reduce deficitului bugetar?
Voteaza